onsdag 31. desember 2008

Shopping for wallstickersSommerfuglen er bestilt! Trendy Stickers er en dansk nettbutikk, med bra priser og ikke for mye i frakt til Norge. Blir spennende å se når den kommer, i følge nettsiden blir den sendt allerede på fredag!

tirsdag 30. desember 2008

Wallstickers på kjøkkenet?

Jeg vil gjerne ha hjørneskap på kjøkkenet, men for øyeblikket skal vi prøve med en annen løsning. Men hva?? Kan det fungere med wallstickers? Jeg synes dette området på veggen er litt rart og åpent, vil det bli bra å male den delen av veggen?
Skapdørene skal males i en lys farge og få nye håndtak.

Wallstickersen er hentet fra nettsiden Trendy stickers som har mye fint.

Oppussing - fra lyst til mørkt

Det blir bedre og bedre for hvert strøk. Ett strøk til nå og gjerne to strøk lakk så blir det bra! Innbiller meg at to strøk må være mer slitesterkt enn ett?

mandag 29. desember 2008

Vi pusser opp kjøkkenet!

Så langt har vi bare malt veggene på kjøkkenet i leiligheten vår. Det er mye som kan gjøres, og skal gjøres. Vi har nå vært ute å kjøpt svart beis og blank lakk til kjøkkenbenken. Så nå er vi spent på hvordan det blir! Bilder av resultatet kommer så snart vi er ferdig.


Så et flott tips i Bolig Pluss i dag, frys ned penselen etter bruk, så slepper en å vaske. Genialt!

mandag 22. desember 2008

Ny stue fra Bolia
På nyåret er det mulig at dette blir å finne i stuen vår.

Scandinavia sofa, Urban stol, Dize Nantes puff, Mario Sirtori sort pute og/eller Mario Sirtori lilla pute.

søndag 21. desember 2008

Kjedelig kjøleskap? Sjekk ut dette!

Var innom Klikk.no og fant link til denne siden, Snyggkyl lager dekor til kjøleskapet ditt, du kan velge egne bilder som du vil ha på! :) Er du ikke glad i fotografier på veggen, hva med bryllupsbildet på kjøleskapet?Julegaver og min flotteste julekule

Da var alle gavene pakken inn, en av julekulene er tatt ned fra juletreet og plassert i en lilla glasskål. Glasskulene fra Bohus er min favoritt sålangt, så den ene fikk pynte opp stuebordet litt.Bildet er et postkort jeg kjøpte sist jeg var i Paris, det er det fineste fotografiet jeg har sett, og tenkte jeg ville dele det med dere! Håper alle har en fin førjulstid!

lørdag 20. desember 2008

tirsdag 16. desember 2008

Pakke i posten, gaveinnpakning & award!

Nå er det juleferie her hos oss. Vi baker, slapper av og handler julegaver. Vasen fra Lilla Maison kom en dag i uken, med vakker innpakning og en ekstra gave fikk vi også; en såpe som lukter ubeskrivelig godt!


Litt bilder fra gavene som er pakket inn. Lurer fremdeles på hva man kan kjøpe til en mann på over 70, noe som ikke er sokker/slips eller noe slik.. Lyst å finne på noe kjekt eller morsomt, men hva i allverden er det??

Jeg har vært så heldig å fått en flott award fra LYKKEBO, tusen tusen takk!


"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold!"Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner.De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet,vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere,som igjen må velge seg åtte nye.Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres".
Med awarden kom en utfordring som lyder slik:

Utfordringen er å lage en liste med seks (u)interessante ting om meg selv og tagge fire andre bloggere. De skal få vite det gjennom en kommentar på bloggen sin.

1. Klarer ikke å se på at ting ligger/står/henger skjevt
2. Har engelsk førerkort
3. Liker mac fremfor pc
4. Glad i å se på animalplanet
5. Må ha orden i sakene, og liker å planlegge
6. Har vanskelig for å kaste gamle interiørblader

Både awarden og utfordringen vil jeg gi videre til

Fyra Rum och Kök
Marias skriblerier
Anettes hus
Ninas Drops
Put It In A Box
Fra blokk til hus

torsdag 11. desember 2008

SHOPPING

I dag har vi kjøpt flere julekuler, fant blant annet noen nydelige i glass på Bohus. Gavebånd og innpakningspapir på Indiska og Åhlens. I går skulle jeg handle julegave til mitt søskenbarn i USA og til noen venner i England. Til de i England ble det en gave fra Whittard som har så utrolig mye fantastisk te, kaffe, sjokolade +++ så det ble en bestilling hjem til også... :) Var også innom Lille Maison og kjøpte denne vasen jeg har sett på noen ganger i høst.onsdag 10. desember 2008

Drømmelampen & over 10 tusen bloggbesøk!

Jeg vil feire dagen med å vise dere denne lampen som jeg så veldig gjerne ha, den heter Caboche. For en student er det nok desverre litt uaktuelt å bruke flere tusen på en lampe, men om noen vet om en kopi er det bare til å skrike ut!


mandag 8. desember 2008

Hjelp til å lage krans

Da var en eksamen overstått! Fredag ettermiddag er det over for i år og da har jeg tenkt meg en tur til Panduro. Har funnet bilde av en krans (se nedenfor) på nettsiden deres som jeg syntes var fin. Kunne tenkt meg å binne noen hvite sommerfugler inn i kransen, har tidligere kjøpt noen på Nordby som jeg synes er fine (fant ikke bilde av dem). Det som jeg er litt usikker på er hvordan dere henger den opp, jeg vil gjerne ha den på ytterdøren, bør jeg feste den med f.eks. et hvitt bånd? Eller holder kanskje ikke det.. kanskje ståltråd er sikrest?


krans by lillalykke

fredag 5. desember 2008

Mitt svarte juletre

Noen bilder fra det omtalte svarte juletreet. Eller adventstreet som vi kaller det her :) med eksamener og mengder med stress trengte vi litt juleglede i hverdagen. Vi skal ikke feire jul hjemme, så da tenkte vi at det var greit å ha juletreet pyntet å klart i stuen litt tidligere enn vanlig.


Er såå fornøyd med det svarte treet! Tenkte først at jeg ville ha hvite bånd i alle kulene, men som en nødløsning tok jeg det som følgte med, siden jeg ikke hadde hvite bånd eller tid til å kjøpe. Men nå er jeg usikker på om jeg skal kjøpe, for om kvelden er det egentli ganske lekkert slik det er.. men kanskje det blir finere? Jeg får tenke litt på det.

Ønsker dere alle en strålende helg!