søndag 26. oktober 2008

drømmen om en sort oppvaskkum

Selv om det nok blir noen år til vi får et nytt kjøkken, klarer jeg ikke å stoppe å se etter den perfekte sorte oppvaskkum. Først ville jeg ha en sånn i hvit porselen fra IKEA, men fant ut at siden vi skal ha hvite fronter og mørk benkplate, så ville det bli best med sort oppvaskkum etter min mening. Så jeg har surfet på nettet nok en dag, og i dag kom jeg over Blanco og fant en del jeg syntes var fine.


Likte best denne i sort, kan se den "i sin helhet" her i hvitt.Fant også noen andre som kan vurderes, men vet ikke om de falt heelt i smak.Liker også denne Franke vasken:

SHOPPING OG AWARD

Jeg må si tusen takk til Borghild, jeg var vel innom alle butikkene i sentrum. Utrolig mye fint, men ble for det meste bare titting ettersom jeg kun reiste med håndbagasje. Var også innom en annen butikk som het Libe Fair Trade, hvor de hadde de nydeligste ting. Da jeg kom hjem var jeg så heldig for min kjære samboer hadde kjøpt to av drømmeskålene til meg, her er de:Her er et kosedyr jeg kjøpte med fra Libe Fair Trade.

Kenana Knitters er en suksessrik og stolt kvinnebedrift i Njoro distriktet i Kenya. De strikker de nydeligste bamser. Mer enn 200 kvinner har sitt arbeide her (og stadig flere ettersom også norske hem nå vil ha disse vidunderlige bamsene:-))

Strikkes i 100% ren lokal ull, farges i naturfarger, fyllt med vatt. De har et stort fokus på miljø og alt arbeid foregår lokalt av kvinnene. Ulla handles inn lokalt på ukesbasis, karres, spinnes, farges, strikkes av kvinnene.

"Beautiful gifts made with natural products by woman in the rural community"
Litt Fair Trade sjokolade måtte jeg ha meg (hvit, melkesjokolade og mørk)
Et House Doctor bånd ble det også, like godt å ha litt forskjellige ting til innpakning av gaver og syntes dette var så fint!Sist men på ingen måte minst!! Så fikk jeg denne flotte awarden fra Fjellrosa mens jeg var borte, tusen tusen takk! :) Er så utrolig takknemlig! Jeg skal tenke litt på hvem jeg vil gi den videre til.

mandag 20. oktober 2008

Interiørbutikker i Kristiansand?

Skal noen dager til Kristiansand på Assitej barneteaterfestival, så må jeg jo benyttte tiden godt og tenkte å høre om det var noen interiørbutikker som er verdt å besøke??

fredag 17. oktober 2008

LAGERSALG!

Eeendelig fikk jeg komme meg på det sagnomsuste lagersalget, det var utrolig å gå inn i lagerhallen, fantastisk! Tilbords lagersalg med haugevis av varer for hver og en, og for meg ble det såklart en del ting ja :) Lilla telys, en glasskål, nytt bestikk, nye flotte brikker som ikke var så lette å ta bilde av, pedal bossbøtte og en lykt. Blir nok en ny tur om ikke så alt for lenge! Her kan dere se funnene:


torsdag 16. oktober 2008

HJELP interiørbloggere i Bergen!

Jeg trenger hjelp :) Ser flere som skriver om dette lagersalget til Tilbords ved Nesttun GoKart, om jeg tar rett skal det ligge i Ullsmågveien 7? Er det noen som vet om det er åpent hver dag? Eller er jeg kanskje for sen..?

onsdag 15. oktober 2008

Shoppingtur på INDISKA

Hvite grytevotter på IKEA, lilla skjerf på Indiska, og ikke minst nye telysholdere :) For det trengte vi jo(?) :) hehe, syntes de var så fine. Lilla med sølvmønster.

søndag 12. oktober 2008

Bilde av nyoppussa spisebord og nye stoler

Da var vi ferdige, skal stifte duken litt bedre på, men gikk tomt for stifter. Skal få tak i mer, så det blir heelt ferdig. Fant et "før" bilde, lekkert med de listene og gule vegger gitt :)
Skulle veldig gjerne ha malt gulvet, gjerne lyse grått. Men siden nordmen flest elsker alt som heter tre, er vi litt skeptisk mtp salgsverdi når den tid kommer...

mandag 6. oktober 2008

Ferdig oppussa / Makeover

Da var bordet ferdig! Ser strålende ut :) Har ikke fått rydda opp alt rotet rundt enna, så får vente litt med helhetsbildet. Vet ikke helt hva vi skal gjøre med de gamle stolene enda..


(her er jeg snart ferdig)søndag 5. oktober 2008

Oppussing av spisebordet. Fra trehvit til LILLA!

Her skjer det virkelig en forandring. Først et strøk med grunning, så det første strøket med lilla. For en foranding! Er jo ikke ferdig enda, men dette ser ut til å gå bra. Hehe, tror det blir et morsomt resultat! :)
Litt pause i jobbingen må en også ha, og i dag laget vi vår egen versjon av en gresk wrap. Deilig med ekte tsatziki! Namnam :)

torsdag 2. oktober 2008

Oppussing av spisebordet

Da var det spisebordet som står for tur! Vi tenkte egentlig å kjøpe ett nytt bord, men har så langt ikke funnet det rette. Derfor tenkte jeg at vi kunne jo piffe opp bordet vi har, gjøre det litt mer livlig. Så planen er å male bordbeina lilla, er litt usikker på om vi skal gå for lyselilla eller mørkelilla.. får ta en tur å se på fargeprøver i morgen tenker jeg. Så skal vi prøve å stifte fast (under bordet) en voksduk vi var å kjøpte på Stoff & Stil i dag. Så får vi se om det blir bra, hehe er litt spent egentlig om det vil fungere men vi får nå se :)
(Stoff & Stil)