onsdag 27. august 2008

Hvor kan jeg kjøpe fine kleshengere??

Etter å ha ventet i flere dager er det jammen meg godt å surfe på nettet igjen! Har oppdaget en ny nettbutikk www.inreda.com hvor de hadde mye spennende som bl.a. disse hyllene som jeg synes er litt tøffe, så de i en artikkel i Kamille også for en stund siden.



Knagger er jeg også veldig glad i, syntes disse var litt søte, men 600kr var litt mye.


Likte disse glassene også(elsker sommerfugler) de hadde de i ulike farger, kanskje det kan bli bursdagsgave til en venninne av meg?


Har i lengre tider lett etter litt fine kleshengere, har alltid ønskt meg slike med tøy men har kun sett det i blader. Fant disse på laredoute.se men er litt usikker på om dem...

fredag 22. august 2008

KOM OG SE!! :) Nå er gangen endelig ferdig oppusset



Her ser dere gangen vår! :) I dag var Einar Nilsson fra Tid For Hjem (Tv2) her å tapetserte. Utrolig hyggelig fyr og veldig dyktig! Så nå er vi eeendelig ferdig med gangen, jeg synes det ser helt nydelig ut! Er litt vanskelig å få frem den rette fargen med lysspotter i taket og blitz, men dere ser nå sånn ca.

Måtte levere inn strømledningen min i går, så nå låner jeg mannens data. Derfor blir det bare ett bilde i dag, så får jeg vise dere mer til uken! :) Ha en strålende helg!

lørdag 16. august 2008

Verdens beste sjokoladekake!

Her er forresten oppskriften på kaken jeg lagde i går, har lagt den en gang før og den er en sikker vinner. Den er veldig søt og fantastisk dersom du elsker sjokolade slik som meg! :)

http://krem.no/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=41

Tropisk aroma:

fredag 15. august 2008

Shopping og 30-årsdag

Det har vært lite blogging i det siste.. Har brukt dagene på å rydde alt fra kjøkkenskap til klesgarderoben, siden jeg har angst for krypdyr så synes jeg det er en grei jobb. Venter på at maleren fra Tid For Hjem skal komme å tapetsere gangen vår neste uke.

I dag har samboeren min bursdag, 30 år. Vi har feiret med champagne, kake, god mat og gaver.





Her er puten jeg kjøpte på nettet, den kom i posten i dag. Den ser rosa ut på bildet, men den er i lyslilla og ganske så fin :)





Ha en strålende helg!

lørdag 9. august 2008

Shopping og deilig lørdagsmat!

Lykkelige over å ha fått oss bil dro vi på shopping i dag. Var innom Hilmers hus, Skeidar, Bohus og Plantasjen. Fant bl.a. en ny orkidé og en potte som jeg likte veldig godt og et praktisk bredd som kan snurres rundt! :) Så det ble nydelig taco tubs til kvelds.




fredag 8. august 2008

Shopping - Søstrene Grene!

Da er vi hjemme fra Oslo og Sandefjordstur. Før vi begynte på den uendelige kjøreturen hjem (vi var der for å hente bil) så var vi innom Herkules i Skien hvor jeg hadde fått med meg at Søstrene Grene har butikk. Elsker denne butikken, har vært der i København før. Fikk med en del hjem, for en billig penge:

Søt glassflaske, sugerør, aprikoser, bursdagslys, servietter, 4 søte brikker, oppvaskkost, maling, pensler og de fantastiske sjokoladebitene på pinne som blir til så deilig kakao når en setter den i et glass med varm melk!



I Oslo fikk jeg kjøpt meg disse søte skoene som jeg er meget fornøyd med!

onsdag 6. august 2008

Nye dører!

Endelig er alle dørene ferdig malt! Ingen flere lime-gule vegger, stygge lister eller grå dører! Nå venter vi på at den sparkla veggen i gangen skal tørke så vi får grunnet den, for i morgen drar vi en liten tur til østlandet! :)





Nye dørhåndtak så blir det bra tror jeg!

tirsdag 5. august 2008

Veggen vår holder på å få en make-over!

I dag har vi sparklet det andre laget, må nok ha litt til som vi skal fikse i morgen. Så blir det en runde med grunning.





Gleder meg til å få opp den lekre lilla tapeten! :)

mandag 4. august 2008

Her pusser vi opp!

Nå har vi sparklet første lag av veggen som skal tapetseres i gangen. Alle listene ble ferdig malt tidligere i dag, det var en sann fornøyelse! Så i morgen skal døren til soverommet ut å pusses og vaskes, for så å bli malt.

























søndag 3. august 2008

Siste del av oppussingen!

Det ser ut som varmen og solen er over for en stund nå, så nå kan vi endelig avslutte sommerens oppussing. Lister skal males, en dør skal males, en vegg skal sparkles-grunnes-tapetseres. Startet på listene i dag, her ser dere før og etter ett strøk maling: